D-Talks
2022-05-10

Nu lanserar vi D-Talks

Med utgångspunkt från Sveriges största och ledande e-handelsevent, D-Congress, samtalar vi med entreprenörer, e-handelsprofiler och ledande leverantörer om morgondagens e-handel.

Registrera dig till första sändningen

Författare

Svensk Digital Handel

Artikelns längd

2min

Dela artikel

Hur påverkas e-handeln i Sverige av det som händer i vår omvärld? Vad krävs för att handeln i Sverige ska ligga i framkant inom hållbar innovation? Med utgångspunkt från Sveriges största och ledande e-handelsevent, D-Congress, samtalar vi med entreprenörer, e-handelsprofiler och ledande leverantörer om morgondagens e-handel. I första programmet, den 18 maj, diskuterar vi den perfekta kundupplevelsen med våra gäster Nic Staeger, Therese Kempe och Moon-Suck Song.

Nu lanserar Svensk Digital Handel ett nytt digitalt format där vi analyserar och diskuterar det senaste inom e-handeln med utgångspunkt från årets D-Congress. Programledarskapet delas mellan Per Ljungberg och Eleonor Dahlberg, medan Arne Andersson är ständig återkommande expert och side-kick i varje program.

D-Talks är ett av våra nya format för att tillvarata all det innehåll som produceras på D-Congress. Vi varvar klipp från årets D-Congress med analyser och kommentarer från några av Sveriges ledande e-handelsprofiler. Vår ambition är att löpande under hela året hålla i gång dialogen med alla deltagare på D-Congress.

Per Ljungberg, VD Svensk Digital Handel

D-Talks är ett av våra nya format för att tillvarata all det innehåll som produceras på D-Congress. Vi varvar klipp från årets D-Congress med analyser och kommentarer från några av Sveriges ledande e-handelsprofiler. Vår ambition är att löpande under hela året hålla i gång dialogen med alla deltagare på D-Congress, säger Svensk Digital Handels VD Per Ljungberg.

I det första avsnittet gräver vi vidare i årets tema på D-Congress – E-commerce as Entertainment. Hur designar vi våra webbutiker för att skapa bra kundupplevelser? Hur kommunicerar vi med våra kunder och hur utvecklar vi bra kundrelationer? Vad är nästa fas för livestreaming och hur ser framtiden ut för social commerce? Gäster är Nic Staeger från Nordiska Galleriet, Therese Kempe från Apohem och Moon-Suck Song från Panagora. Programledare är Per Ljungberg med Arne Andersson som side-kick. Programmet sänds på dhandel.se onsdagen den 18 maj kl 15.00-16.00.

Registrera dig till första sändningen