Nordic Retail Summit

Eventet som under en dag sammanför handelns främsta företrädare, nationellt och internationellt; etablerade branschaktörer och framtidsföretag, politiker och opinionsbildare.

Var med och forma morgondagens handel

Snart är det äntligen dags att slå upp dörrarna till Nordic Retail Summit – handelns främsta mötesplats. Under en heldag på Stockholm Waterfront Congress Centre kommer handelns viktigaste frågor att diskuteras, samtidigt som nya spaningar levereras från såväl nationella som internationella talare.

Vill du veta hur handelsbranschen mår, och vart den är på väg är detta en dag du inte får missa. Dagen kommer att bjuda på inspiration, paneldiskussioner med företagsledare verksamma inom handeln och politiker, men även framtidsspaningar för en bransch som ständigt befinner sig i rörelse.

Vi ser fram emot att träffa dig på Nordic Retail Summit den 2 oktober. Boka in datumet i din kalender redan nu!

Sofia Larsen, vd på Svensk Handel och Mios vd Björn Lindblad

Keynotes 2022

Håll utkik! Inom kort kommer vi även presentera årets talare, programinnehåll samt hur du ska göra för att få tag i en av de åtråvärda biljetterna.

 • Hushållens ekonomiska smäll kommer att bli än värre under vintern och handelns möjligheter att höja priserna för att kompensera för ökade kostnader har stängts, det tåget har lämnat stationen.

  Anders Borg, tidigare finansminister

 • Jag ser fram emot att få leda ett helt nytt forum för handeln, som är en superviktig kraft i samhället. Tillsammans kommer vi att blicka in i framtiden för att se vilka megatrender som skapar morgondagens handel. Särskilt relevant blir det med tanke på den oroliga omvärld vi lever i. Det ska bli så spännande att vara med och sätta Nordic Retail Summit på kartan.

  Frida Boisen, moderator

  fridaboisen.se
 • En ny digital era ligger för dörren när metaverse byter skepnad från ett sci-fi-koncept till en verklighet. Individers livsstil och företag kommer att bli klimatvänliga och att bara vara hållbar kommer inte längre räcka till.

  Emma Chiu, Global Director på Wunderman Thompson Intelligence

  wundermanthompson.com

Panelsamtal om den perfekta staden.

Detta är Nordic Retail Summit

Nordic Retail Summit anordnades för första gången 2022. Syftet med eventet är att samla handelsbranschens främsta företrädare på såväl nationell som internationell nivå, etablerade branschaktörer samt framtidsaktörer, men också politiker och opinionsbildare. Detta för att tillsammans staka vägen för framtidens handel.

Utifrån megatrender i samhället belyses morgondagens konsumentbeteenden, samtidigt som diskussioner förs gällande vilken roll politiken kan spela i att ge vår bransch, som är en av näringslivets största arbetsgivare, möjligheten att verka och växa. Under en heldag samlas branschen för att forma och påverka agendor som stärker den svenska handelns konkurrenskraft.

Håll dig uppdaterad på det senaste

Svensk Handels nyhetsbrev Handelns transformation skickas en gång i månaden och innehåller nyheter och trendspaningar med fokus på e-handelns utveckling, men också hela handelns omställning. Vi presenterar också de senaste uppdateringarna om D-Congress. Starta din prenumeration idag!

För mer information läs vår integritetspolicy