Patrik Settlin

Litium

vd

Presenteras av: Litium

En framtidsspaning – hur ser morgondagens digitala försäljning ut inom B2B?

Scen: Scen J2
Ledig
13:30-13:50 - 9 mars
Gå till Scen J2
Lägg till i kalender2023-03-09 13:30:002023-03-09 13:50:00Europe/StockholmLitium - Patrik SettlinEn framtidsspaning – hur ser morgondagens digitala försäljning ut inom B2B?LedigSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

En framtidsspaning – hur ser morgondagens digitala försäljning ut inom B2B?

Vilka är utmaningarna och drivkrafterna för svenska B2B-företag att sälja digitalt? Hur långt har man kommit i transformationen och vad är viktigast för att vara konkurrenskraftig framåt?

Möt två erfarna e-handelsprofiler i ett spännande samtal om utvecklingen av e-handel inom B2B. Men utgångspunkt från Litiums digitala mognadstrappa, som är resultatet av 7 års studier av digital handel inom B2B, pratar Patrik och Arne om förflyttningen som skett, likheter och olikheter med B2C och ger tips nå hur du fler vinster genom att förflytta dig uppåt på trappan.

Patrik Settlin

Patrik har haft centrala positioner och drivit digitala affärer hos flera ledande nordiska aktörer sen 1999. Drivit B2C och B2B e-handel på Komplett, marknadsplats på CDON, byggt mjukvarubolag på Visma och hjälper nu bolag i alla vertikaler att vässa sin digitala handel i sin roll som vd för e-handelsplattformen Litium.

LinkedIn