Patrik Müller

Nets

E-handelsexpert

Presenteras av: Nets

E-handelskonsumenternas nya krav i en tuff ekonomi - trender och råd från den färska rapporten Svensk E-handel

Scen: Scen J1
Wholesale Arena
11:00-11:20 - 9 mars
Gå till Scen J1
Lägg till i kalender2023-03-09 11:00:002023-03-09 11:20:00Europe/StockholmNets - Patrik MüllerE-handelskonsumenternas nya krav i en tuff ekonomi - trender och råd från den färska rapporten Svensk E-handelWholesale ArenaSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

E-handelskonsumenternas nya krav i en tuff ekonomi – trender och råd från den färska rapporten Svensk E-handel

Tillväxten inom e-handeln har varit stark de senaste åren och efter pandemin har nya konsumentgrupper börjar handla på nätet. Men ett bistert ekonomiskt klimat och hårdare konkurrens ställer nya krav på webbutikerna under 2023. Patrik Müller, e-handelsexpert på betalningsföretaget Nets, reder ut hur nya konsumentbeteenden påverkar och vilka nya krav som ställs på e-handeln.

Missa inte chansen att ta del av de senaste insikterna och trenderna från den färska rapporten Svensk E-handel som har publicerats årligen sedan 2007. Du får en inblick i vad som krävs för att möta konsumenternas krav och vilka möjligheter som öppnar sig för svenska e-handlare.

Patrik Müller

Patrik Müller är en flitigt anlitad föreläsare, rådgivare och framtidsspanare inom nordisk e-handel. Han jobbar som e-handelsexpert på Nets och kommenterar även e-handelsfrågor i press och tv. Patrik har noggrant följt e-handelns utveckling sedan 2000.

LinkedIn