Margareta Boström

Jula

Affärsutvecklare

D-Talks: Blir Amazon normen för e-handeln även i Sverige?

Scen: Scen E-hallen
D-Talks
12:30-12:50 - 9 mars
Gå till Scen E-hallen
Lägg till i kalender2023-03-09 12:30:002023-03-09 12:50:00Europe/StockholmJula - Margareta BoströmD-Talks: Blir Amazon normen för e-handeln även i Sverige?D-TalksSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

D-Talks: Blir Amazon normen för e-handeln även i Sverige?

Amazons svenska lansering beskrevs som ett misslyckande – men är det sant? På alla marknader där Amazon etablerats har såväl konsumenternas förväntningar som beteenden förändrats. Blir det så även i Sverige. Kommer Amazon bli normen för e-handeln även här?

E-handelslegenden, tillika Svenska Handels e-handelsrådgivare, Arne Andersson leder ett D-Talks där han intervjuar retailexperterna Anna Nordlander och Margareta Boström utifrån deras aktuella bok Amazonkoden.

Margareta Boström

Margareta Boström är en av landets främsta expert inom konsumentbeteende, affärsutvecklare på Jula-koncernen och författare till flera böcker inom retail, ofta anlitad som föreläsare eller expertkommentator. Margareta har följt Amazon i flera år och analyserat bolagets påverkan på både konsumenters beteenden och på detaljhandelsföretag. Hon ser att Amazons resa och kultur har mycket att lära vilket företag som helst med sina principer kring innovation, långsiktighet och diversifiering av affärsmodellen.

LinkedIn