Jakob Dahlner

Elon Group

Chief E-Commerce Officer

Presenteras av: Vaimo

Elon och vår varumärkesresa för att förbättra användarupplevelsen i alla kanaler

Scen: Scen H1
Customer experience
12:30-12:50 - 9 mars
Gå till Scen H1
Lägg till i kalender2023-03-09 12:30:002023-03-09 12:50:00Europe/StockholmElon Group - Jakob DahlnerElon och vår varumärkesresa för att förbättra användarupplevelsen i alla kanalerCustomer experienceSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Elon och vår varumärkesresa för att förbättra användarupplevelsen i alla kanaler

Med en åldrande målgrupp skulle det krävas mer än reklam för att bli mer än vitvaror. Vi behövde definiera, utveckla och kommunicera vårt erbjudande på ett nytt sätt. På bara ett par år föddes det ”nya” Elon. Ett nordiskt omni-channel-företag som genererar tillväxt i de lokala butikerna genom en utmärkt onlineupplevelse. Tillsammans med vår partner Vaimo lanserades den nya e-handelsplattformen 2020 och har bidragit till en stark tillväxt både online och i våra fysiska butiker.

Jakob Dahlner

Stockholm, född 1983. Jakob Dahlner är sedan 2018 e-handelsansvarig/försäljningschef på Elon Group. Har tidigare varit Developer Manager, Sales & Operations Manager och Operations Manager på PriceRunner. Jakob Dahlner har en kandidatexamen inom IT- och kommunikationsvetenskap från Stockholms universitet.

LinkedIn