Gabriella Gille

Löfbergs

CMO

I samarbete med: HUI

Grocery Transformation: Är DTC en möjlig strategi för CPG & FMCG varumärken på den svenska dagligvarumarknaden?

Scen: Scen E3
Cross-border e-com
14:30-14:50 - 9 mars
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2023-03-09 14:30:002023-03-09 14:50:00Europe/StockholmLöfbergs - Gabriella GilleGrocery Transformation: Är DTC en möjlig strategi för CPG & FMCG varumärken på den svenska dagligvarumarknaden?Cross-border e-comSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Grocery Transformation: Är DTC en möjlig strategi för CPG & FMCG varumärken på den svenska dagligvarumarknaden?

På den amerikanska marknaden anses det vara en stor strategisk fördel för varumärken inom dagligvarubranschen, som historiskt varit hänvisade till främst dagligvarukedjor, att sälja direkt till konsumenter via e-handel. Fördelarna är bland annat ökade insikter om slutkonsumenterna, men det innebär också utmaningar. Hur ser varumärken som verkar på den svenska dagligvarumarkaden på möjligheten att sälja direkt till konsument? Och hur ser relationen ut med dagligvarukedjorna? Vilka är utmaningarna och vilka är strategierna framöver?

Presenteras I samarbete med HUI

Gabriella Gille

Gabriella Gille är CMO på Löfbergs, ett av Nordens största familjeägda kafferosteri. Passionen för kaffe har funnits sedan starten 1906 och idag finns det väletablerade varumärket på många marknader i norra Europa.

Relationen med slutkonsument och Löfbergs breda närvaro är varumärkets styrka. Redan i ett tidigt skede implementerades en varumärkesstrategi för att utöka den digitala närvaron, driva kategorin och vara relevant som varumärke i människors vardag. Ett viktigt steg för Löfbergs och för att bidra till en värld där människor och kaffe kan växa.

Linkedin