Frida Ridderstolpe

Axfood

Head of Digital Development & E-Commerce

I samarbete med: HUI

Grocery Transformation: Framgångsfaktorer för framtidens dagligvaruhandel

Scen: Scen E3
Cross-border e-com
13:30-14:20 - 9 mars
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2023-03-09 13:30:002023-03-09 14:20:00Europe/StockholmAxfood - Frida RidderstolpeGrocery Transformation: Framgångsfaktorer för framtidens dagligvaruhandelCross-border e-comSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Grocery Transformation: Framgångsfaktorer för framtidens dagligvaruhandel

Hur, var och när och på vilket sätt kommer vi handla dagligvaror framöver? Hur bör detaljhandelskedjorna möta och förhålla sig till de förändrade behov och driverkrafter som dagens och morgondagens konsumenter har? Samhället förändras i snabb takt. Digitalisering, hållbarhet och geopolitiska utmaningar är några av de faktorer som skapar nya förutsättningar. Nya sätt att jobba och leva våra liv är andra. Hur kommer morgondagens butik se ut och vilka är framgångsfaktorerna på en förändrad marknad?

Presenteras I samarbete med HUI

Frida Ridderstolpe

Leder sedan 2018 Axfoodkoncernens arbete med digital utveckling och e-handel med varumärken som Willys, Hemköp, Mat.se, Middagsfrid och Apohem. Lång erfarenhet av strategi och digitalisering inom retail, bla. etablering av e-handel på Gant och expansion på H&M. Brinner för att utveckla nya digitala kundmöten, oavsett kanal.

Linkedin