Camilla Plahn

Svea Bank

Retention Specialist

Presenteras av: Svea Bank

Betalnings darwinism - Utvecklingen av betalningar i Norden, vem vinner det genetiska lotteriet, och vad vill folk verkligen se i framtiden?

Scen: Scen J1
Wholesale Arena
14:00-14:20 - 9 mars
Gå till Scen J1
Lägg till i kalender2023-03-09 14:00:002023-03-09 14:20:00Europe/StockholmSvea Bank - Camilla PlahnBetalnings darwinism - Utvecklingen av betalningar i Norden, vem vinner det genetiska lotteriet, och vad vill folk verkligen se i framtiden?Wholesale ArenaSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Betalnings darwinism – Utvecklingen av betalningar i Norden, vem vinner det genetiska lotteriet, och vad vill folk verkligen se i framtiden?

Vi har tagit ut en 3 rapportserie tillsammans med HUI med fokus på betalningar i Norden där den 3:e och sista rapporten kommer att finnas tillgänglig på Dcongress.

I rapport 1 fokuserade vi på det nordiska landskapet: varför ligger Norden så långt framme, hur kom vi hit och vad kan framtiden erbjuda? I rapport 2 fokuserade vi på konsumentbeteende där vi såg intressanta insikter om säkerhet kontra lätthet i de fyra länderna såväl som över generationer; människor har många idéer om vad säkerhet innebär och ibland är ”tillräckligt säker” tillräckligt bra.

I rapport 3 kommer vi att titta på de nordiska FinTech- och e-handelsföretagen. Vilka nya tekniker kommer som konsumenter kan vara intresserade av? Hur kommer dessa nya tekniker att förändra spelet för e-handelsföretag? Vad behöver e-handelsföretag egentligen från FinTechs? Vi ska ta en titt på några av de mest intressanta insikterna från alla tre av våra rapporter med stort fokus på vår tredje och sista rapport.

Alla 3 rapporter kommer att finnas tillgängliga att ladda ner för att hämta fysiskt i vår monter.

Camilla Plahn

LinkedIn