D-Congress
2021-09-01

Nu öppnar vi biljettförsäljningen – våra tankar om D-Congress 2021

Vi siktar på att hela det svenska ekosystemet inom den digitala handeln äntligen kan träffas igen fysiskt på Svenska Mässan i Göteborg den 28 oktober.

Författare

Per Ljungberg

Artikelns längd

2min

Dela artikel

Nu släpper vi biljetterna till D-Congress 2021. Vi siktar på att hela det svenska ekosystemet inom den digitala handeln äntligen kan träffas igen fysiskt på Svenska Mässan i Göteborg den 28 oktober, för att nätverka och ta del av de senaste insikterna inom e-handeln.

Just nu har vi en mässa med cirka 70 utställande partners som kommer att leverera suveräna montrar och föredrag. Vi har internationella keynotes i världsklass i form av till exempel Kate Ancketill och Rachel Botsman. Vi har ett väldigt spännande panelsamtal om nätapotekens framtid med Pär Svärdsson (Apotea), Björn Thunberg (Meds) och Gustav Hasselgren (Apohem). Och vi har en session om digital mathandel under ledning av Jonas Arnberg (HUI Research) som ni absolut inte vill missa. Och mycket mer. Programmet kommer att fortsätta fyllas på den närmaste månaden. Läs mer här →

Ett annorlunda år även för mässor

Hela D-Congress-teamet jobbar med andra ord intensivt med att kunna genomföra ett D-Congress som är minst lika bra som ett normalt år. Men det är inget normalt år. Vi räknar med att vi kan genomföra årets D-Congress, men det beror naturligtvis på vilka restriktioner som gäller den 28 oktober. Folkhälsomyndigheten har kommunicerat att besked om ytterligare lättnader i restriktionerna förväntas i slutet av september. Därför kommer vi senast den 1 oktober med slutgiltigt besked om D-Congress 2021 blir av som planerat.

Det vi vet är att D-Congress stora styrka är det fysiska mötet. Väldigt många nya samarbeten och affärer har sett sin början på D-Congress genom åren. D-Congress kommer alltid vara ett fysiskt event. Om allt går som vi planerar ses vi snart live på Svenska Mässan i Göteborg. Vi kommer även göra det möjligt att följa D-Congress digitalt för de som inte får plats eller kan komma till Göteborg. Priset för fysik och digital biljett är detsamma.

Om vi inte kan genomföra D-Congress i år kommer din köpta biljett gälla för D-Congress 28 april 2022, men utifrån rådande omständigheter kommer du även kunna välja att få dina pengar tillbaka om du hellre önskar det.

En Covid-19-säker D-Congress

Vår medarrangör Svenska Mässan har jobbat intensivt med att kvalitetssäkra sina smittskyddsrutiner för covid-19 och är som mässanläggning covid-19-certifierade. Vi har sett över rutiner för att det inte ska bli för trångt, oavsett vilka restriktioner som gäller i samhället. Vi kommer att ha en middag med färre gäster än ett vanligt år och vi pausar även nattklubben. Vi kommer även att rekommendera att deltagare på D-Congress är färdigvaccinerade mot Covid-19, har antikroppar eller ett aktuellt PCR-test. Allt för att du som besökare ska känna dig trygg och säker på mässan.

Sist men inte minst – för att det inte ska bli för trångt har vi begränsat med biljetter till D-Congress i år. Så säkra din plats redan nu!

Vi ses den 28 oktober!
Per Ljungberg, VD Svensk Digital Handel

D-Congress 2024

MARCH 6-7

Innovation for Impact

TICKET RELEASE DECEMBER 4

TICKETS D-CONGRESS

March 6 and 7

4.950 SEK

Sold-out

March 7

3.950 SEK

Sold-out

March 6 and 7

8.450 SEK

Sold-out

March 7

7.450 SEK

Sold-out

All prices are exclusive of VAT

 • MARCH 6
 • Access to all seminars
 • Afternoon fika
 • Mingle and bar in SH-Lounge
 • MARCH 7
 • Access to all seminars
 • Access to the exhibition and business partners
 • Book meetings with other participants
 • Morning fika
 • Lunch
 • Afternoon fika
 • After work