D-Congress
2022-02-24

Kvinnlig VD-trio talare på Women In Tech [at] D-Congress

D-Congress är i år partner till Women in Tech – Nordens mest inflytelserika plattform för att lyfta fram kvinnors roll inom tech.

Författare

Svensk Digital Handel

Artikelns längd

1min

Dela artikel

D-Congress är i år partner till Women in Tech – Nordens mest inflytelserika plattform för att lyfta fram kvinnors roll inom tech. Därför tjuvstartar vi D-Congress den 27 april med Women in Tech [at] D-Congress på Svenska Mässan i Göteborg. Det gör vi bland annat tillsammans med tre kvinnor som idag är VD:ar på framgångsrika e-handelsföretag.

Pandemin har gjort att ny teknologi “hoppat framåt” ett antal år och kunderna litar idag mer på att företag kan göra skillnad i hållbarhetsfrågan än institutioner. Det ställer höga krav och förväntningar på e-handeln samtidigt som kunderna efterfrågar transparens och action i den mest aktuella frågan just nu – klimatet.

Temat på Women In Tech [at] D-Congress är: Inclusion, tech & sustainability: hur kan ny teknik och e-handeln bidra till ett mer hållbart samhälle?

Vad skapar det här för utmaningar och möjligheter i e-handelns hållbarhetsarbete? Vilken strategi har e-handlare för att ta det till nästa nivå och vilken teknik har man och kommer man att investera i för att kunna mäta sitt hållbarhetsarbete? Vilken kompetens behövs det för att nå uppsatta mål? Det och mer kommer man att diskutera tillsammans med moderatorn Paulina Modlitba, Program Director på Women In Tech. Panelen består av:

  • Susanne Holmström, VD NetOnNet
  • Susanne Ehnbåge, VD Lindex
  • Kristina Lukes, VD/Koncernchef Nelly Group

Du som köper biljetter till D-Congress 2022 erbjuds att kostnadsfritt delta på Women in Tech [at] D-Congress som avslutas med ett AW tillsammans med D-Congress välkomstmingel.