D-Congress
2022-12-09

Många nyheter på D-Congress 2023

Författare

Per Ljungberg

Artikelns längd

2min

Dela artikel

Den 8 – 9 mars 2023 är D-Congress tillbaka med flera nyheter som gör mötesplatsen ännu bättre. Vi startar redan på onsdagen med konferens från klockan 13.00 i Kongresshallen. Vi har en ny stor scen där vi samarbetar med Sveriges främsta e-handelspoddar. VI har mer tid för nätverkande i utställningen. Vi har ännu mer fokus på att lätta upp och underhålla löpande under dagen. Och vi har som vanligt ett tema som ligger helt rätt i tiden. Vi ses i mars nästa år i Göteborg!

Nu är det bara tre månader kvar till årets höjdpunkt för alla oss e-handelsnördar. Den 8 – 9 mars 2023 ses vi igen på D-Congress på Svenska Mässan i Göteborg. Denna och nästa vecka presenterar vi ett tiotal av fler än 100 talare! Partnerpaketen är slutsålda, vilket innebär att vi redan har en fullbokad utställning. Och snart släpper vi biljetterna. Vänta inte för länge med att säkra din biljett, årets D-Congress sålde slut två veckor innan genomförandet.

D-Congress blir ett tvådagarsevent

Nytt för i år är att D-Congress är två dagar. Vi startar redan efter lunch onsdagen den 8 mars med ett kanonprogram i Kongresshallen. Här kommer bland annat Bank Bergström, VD Nordic Nest, och Madelene Törnblom, grundare och VD Maya Delorez samtala om vilket ledarskap som krävs vid kraft tillväxt och en alltmer osäker omvärld. Eftermiddagen består av ytterligare 6 sessioner med talare av samma kaliber, så denna eftermiddag vill du inte missa. Eftermiddagen avslutas med ett välkomstmingel från 17.30. Utställningen öppnar dock först på torsdagen den 9 mars.

Mötesplatsen för alla oss som älskar e-handel är tillbaka – bättre än någonsin

Per Ljungberg, D-Congress-general

Sju scener

En annan nyhet är att vi har hela sju scener under torsdagen den 9 mars. Läs mer om respektive scen här. Den största scenen, Kongresshallen, används bara på morgonen och sent på eftermiddagen när övriga scener är stängda. Varje pass i Kongresshallen inleds med underhållning, som du inte kommer vilja missa. Brian Solis är där, kanske det främsta namnet vi någonsin lockat till D-Congress. Tack till vår partner Salesforce för det. Grundarna av de tre företag vi nominerat till D-Award intervjuas på scen (mer om det inom kort). Paul Fischbein och Sandra Gadd samtalar om hur du både når kraftig tillväxt och god lönsamhet. Och så stänger vi även 2023 D-Congress i Kongresshallen med att en av Sveriges största artister håller ett föredrag och uppträder.

Årets tema är Profitable Creativity

Senaste åren har vår omvärld förändrats i allt snabbare takt. Tidigare sanningar och strategier verkarr inte längre gälla. Utöver kraftig tillväxt förväntas du även leverera god lönsamhet. Du måste vara mer kreativ än någonsin tidigare. I dina val av försäljningskanaler. I utvecklingen av din affärsmodell. I hur du engagerar dina kunder. Och i ditt ledarskap. Lönsamhet och kreativitet står i fokus. Temat på D-Congress 2023 är därför Profitable Creativity – the ability to apply creative thinking to drive better results.

D-Congress Dinner Party

En mycket viktig del av D-Congress är det avslutande D-Congress Dinner Party. Öppning av middagen blir magnifik. Vi delar ut D-Award till årets bästa e-handelsföretag och årets bästa leverantör. Nytt för i år är också att vi avslutar middagen med en artist som verkligen får i gång publiken. Därefter vidare till efterfesten.

Vi har fler nyhet på gång och massa spännande talare att presentera. Prenumerera på vårt nyhetsbrev, följ oss på LinkedIn och kolla in löpande på sajt så missar du ingenting. Och framför allt, glöm inte att skaffa dig en biljett. Vi ses på Svenska Mässan i Göteborg den 8 mars!

Per Ljungberg
D-Congress-general