Jonas Karlén

Adlibris

vd

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Scen: Scen E3
Cross-border e-com
16:30-17:30 - 6 mars
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2024-03-06 16:30:002024-03-06 17:30:00Europe/StockholmAdlibris - Jonas KarlénFramtidens hållbara e-handelsleveranserCross-border e-comSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Under ledning av Arne B Andersson från Svensk Handel och Josephine Darlington från ASTER presenteras flera samtal på temat hållbara e-handelsleveranser. Vilken betydelse har e-handeln för den gröna omställningen? Hur kan vi hjälpa konsumenter att välja den mest hållbara kanalen? Vilken betydelse har hållbarhetsmärkningar för att nå en mer hållbar e-handel? Och hur uppnår vi en logistik som är både ekonomisk, ekologisk och social hållbar i omställningen till cirkulära affärsmodeller?

Jonas Karlén

Jonas Karlén har lång erfarenhet inom e-handel och digitala konsumenttjänster och har varit vd för Adlibris, en av de ledande e-handlarna i Norden och den största bokhandeln i Norden, sedan november 2019. Han har en lång karriär på MTG bakom sig, bland annat som vd för Viaplay och Viasat, och har även varit vd för LMK Group, som bland annat har varumärket Linas Matkasse.

LinkedIn