Sara Bergman

Miljömärkning Sverige

Kriteriechef

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Scen: Scen E3
Cross-border e-com
16:30-17:30 - 6 mars
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2024-03-06 16:30:002024-03-06 17:30:00Europe/StockholmMiljömärkning Sverige - Sara BergmanFramtidens hållbara e-handelsleveranserCross-border e-comSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Under ledning av Arne B Andersson från Svensk Handel och Josephine Darlington från ASTER presenteras flera samtal på temat hållbara e-handelsleveranser. Vilken betydelse har e-handeln för den gröna omställningen? Hur kan vi hjälpa konsumenter att välja den mest hållbara kanalen? Vilken betydelse har hållbarhetsmärkningar för att nå en mer hållbar e-handel? Och hur uppnår vi en logistik som är både ekonomisk, ekologisk och social hållbar i omställningen till cirkulära affärsmodeller?

Sara Bergman

Sara Bergman från Nordens officiella miljömärke Svanen, har lett arbetet med den nya märkningen för e-handelsleveranser. Svanen har i mer än 30 år väglett konsumenter till de miljömässigt bättre varorna och tjänsterna och har nu landat även i check outen för fraktväljare.

Sara som arbetat med miljöfrågor i hela sitt yrkesliv, har sett frågan utvecklas från att betraktas som något nödvändigt ont till att vara en integrerad del av affären.

På D-Congress delar Sara med sig av sin bild av transportbranschens hållbarhetsutmaningar.

LinkedIn