Sandra Gadd

Boozt

CFO

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Scen: Scen E3
Cross-border e-com
16:30-17:30 - 6 mars
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2024-03-06 16:30:002024-03-06 17:30:00Europe/StockholmBoozt - Sandra GaddFramtidens hållbara e-handelsleveranserCross-border e-comSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Under ledning av Arne B Andersson från Svensk Handel och Josephine Darlington från ASTER presenteras flera samtal på temat hållbara e-handelsleveranser. Vilken betydelse har e-handeln för den gröna omställningen? Hur kan vi hjälpa konsumenter att välja den mest hållbara kanalen? Vilken betydelse har hållbarhetsmärkningar för att nå en mer hållbar e-handel? Och hur uppnår vi en logistik som är både ekonomisk, ekologisk och social hållbar i omställningen till cirkulära affärsmodeller?

Sandra Gadd

Sandra Gadd, CFO på Boozt, leder finansteamet i finansiell planering, budgetering och prognostisering. Hon är också ansvarig för att hantera de juridiska, hållbarhets- och Order Management-teamen, där hon övervakar områden som kundbedrägeri och Fair Use-policy. Innan Sandra började på Boozt arbetade hon som auktoriserad revisionskonsult och revisionschef på Deloitte.

LinkedIn