Pelle Lönn

Early Bird

CEO

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Scen: Scen E3
Cross-border e-com
16:30-17:30 - 6 mars
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2024-03-06 16:30:002024-03-06 17:30:00Europe/StockholmEarly Bird - Pelle LönnFramtidens hållbara e-handelsleveranserCross-border e-comSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Under ledning av Arne B Andersson från Svensk Handel och Josephine Darlington från ASTER presenteras flera samtal på temat hållbara e-handelsleveranser. Vilken betydelse har e-handeln för den gröna omställningen? Hur kan vi hjälpa konsumenter att välja den mest hållbara kanalen? Vilken betydelse har hållbarhetsmärkningar för att nå en mer hållbar e-handel? Och hur uppnår vi en logistik som är både ekonomisk, ekologisk och social hållbar i omställningen till cirkulära affärsmodeller?

Pelle Lönn

Pelle har arbetat med affärsutveckling inom logistik och distribution i 30 år inom flera bolag, ofta med en koppling till Sveriges mediahus.

”Människor är viktiga! Early Bird är för mig ett sätt att skapa folkets hållbara leveranser och därmed bidrar till en grön och skön framtid, det ger stark drivkraft till mig och hela vår verksamhet.”

LinkedIn