Nic Staeger

Elcykelpunkten och Greenbenefits

CCO och CTO

Presenteras av: Norce

Grön omställning som nyckeln till framgångsrik e-handel

Scen: G4
Tech acceleration in retail
12:30-12:50 - 7 mars
Gå till G4
Lägg till i kalender2024-03-07 12:30:002024-03-07 12:50:00Europe/StockholmElcykelpunkten och Greenbenefits - Nic StaegerGrön omställning som nyckeln till framgångsrik e-handelTech acceleration in retailSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Grön omställning som nyckeln till framgångsrik e-handel

Grön omställning är inte bara ett miljövänligt val utan också en ekonomiskt lönsam strategi som kan driva din affär till nya höjder! Ta chansen att lyssna på Nic Staeger och Niklas Hoffsten från Elcykelpunkten och GreenBenefits när de presenterar ett spännande case. Hör hur de förändrade spelplanen och tog 22% av marknaden på mindre än tre år.

Under denna session kommer du att få:

 • En inblick i hur grön omställning var nyckeln till framgångsrika affärsmodeller
 • Lära dig hur man kan ta marknadsandelar snabbt och effektivt genom innovativt tänkande och skalbara lösningar.

Framgång kräver tekniska lösningar som kan hålla jämna steg med ditt företags vision. Lära dig mer om hur du kan jobba med multibrand-strategier och effektivt jobba med datastrukturer och datakvalitetsskydd för att framtidssäkra och maximera skalbarheten.

Nic Staeger

Nic är expert inom e-handel och har skrivit boken en djävul på e-handel. Han har en omfattande erfarenhet av att utveckla och bygga upp e-handelsaffären för flera framstående företag, bland andra ICA, Apotek Hjärtat, Plantagen och Cervera. Hans insatser har varit avgörande i att optimera och driva försäljningstillväxt för dessa företag inom korta tidsramar. Nic har en passion för hållbara transportlösningar och fokuserar nu på att främja micromobilitet. Han strävar efter att inspirera svenskar att välja cykeln som ett hållbart alternativ för pendling till jobb och skola, med visionen att minska bilanvändningen och främja en mer miljövänlig livsstil.

LinkedIn

Nic Staeger

Elcykelpunkten

Chief Commercial Officer

Presenteras av: nShift

Vinst varje gång: Med rätt paketering är e-handel inget lotteri!

Scen: H1
Customer experience
15:00-15:20 - 7 mars
Gå till H1
Lägg till i kalender2024-03-07 15:00:002024-03-07 15:20:00Europe/StockholmElcykelpunkten - Nic StaegerVinst varje gång: Med rätt paketering är e-handel inget lotteri!Customer experienceSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Vinst varje gång: Med rätt paketering är e-handel inget lotteri!

E-handeln står inför stora utmaningar både vad gäller tillväxt och lönsamhet. Samtidigt finns det många exempel på e-handlare som lyckas betydligt bättre än andra i samma bransch. Hur kan du som e-handlare skapa helt nya kundvärden och bättre lönsamhet? Nic Staeger, Mats Fischerström och Axel Lindgren berättar hur du genom att gå tillbaka till kundens behov och beslutsprocess kan lyfta din e-handel med nytänkande produktpaketering. Du kan vara innovativ utan att återuppfinna hjulet!

nShifts e-handelsevangelister Mats Fischerström och Axel Lindgren, även kända som Mats&Axel gör här ett exklusivt framträdande tillsammans med Nic Staeger, en av Sveriges mest kända och framgångsrika e-handelschefer. Nic har bland annat har gjort Cervera till en av Sveriges bästa omnikanal och e-handlare, och är författare till boken ”En djävel på e-handel”. Mats&Axel har de senaste åren etablerat sig som några av de mest innovativa och underhållande experterna inom nordisk e-handel. Tack vare sina scenframträdanden och populära videokanal är de mycket eftertraktade som gästföreläsare och inspiratörer. Missa inte denna supergrupp på D-Congress den 7:e mars!

Nic Staeger

Nic Staeger är expert inom e-handel med en omfattande erfarenhet av att utveckla och bygga upp e-handelsaffären för flera framstående företag, bland andra ICA, Apotek Hjärtat, Plantagen och Cervera. Hans insatser har varit avgörande i att optimera och driva försäljningstillväxt för dessa företag inom korta tidsramar.   Nic har en passion för hållbara transportlösningar och fokuserar nu på att främja micromobilitet. Han strävar efter att inspirera svenskar att välja cykeln som ett hållbart alternativ för pendling till jobb och skola, med visionen att minska bilanvändningen och främja en mer miljövänlig livsstil.

LinkedIn

D-Congress 2024

MARCH 6-7

Innovation for Impact

TICKET RELEASE DECEMBER 4

TICKETS D-CONGRESS

March 6 and 7

4.950 SEK

Sold-out

March 7

3.950 SEK

Sold-out

March 6 and 7

8.450 SEK

Sold-out

March 7

7.450 SEK

Sold-out

All prices are exclusive of VAT

 • MARCH 6
 • Access to all seminars
 • Afternoon fika
 • Mingle and bar in SH-Lounge
 • MARCH 7
 • Access to all seminars
 • Access to the exhibition and business partners
 • Book meetings with other participants
 • Morning fika
 • Lunch
 • Afternoon fika
 • After work