Mats&Axel

nShift

E-Commerce Evangelists

Vinst varje gång: Med rätt paketering är e-handel inget lotteri!

Scen: H1
Customer experience
15:00-15:20 - 7 mars
Gå till H1
Lägg till i kalender2024-03-07 15:00:002024-03-07 15:20:00Europe/StockholmnShift - Mats&AxelVinst varje gång: Med rätt paketering är e-handel inget lotteri!Customer experienceSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Vinst varje gång: Med rätt paketering är e-handel inget lotteri!

E-handeln står inför stora utmaningar både vad gäller tillväxt och lönsamhet. Samtidigt finns det många exempel på e-handlare som lyckas betydligt bättre än andra i samma bransch. Hur kan du som e-handlare skapa helt nya kundvärden och bättre lönsamhet? Nic Staeger, Mats Fischerström och Axel Lindgren berättar hur du genom att gå tillbaka till kundens behov och beslutsprocess kan lyfta din e-handel med nytänkande produktpaketering. Du kan vara innovativ utan att återuppfinna hjulet!

nShifts e-handelsevangelister Mats Fischerström och Axel Lindgren, även kända som Mats&Axel gör här ett exklusivt framträdande tillsammans med Nic Staeger, en av Sveriges mest kända och framgångsrika e-handelschefer. Nic har bland annat har gjort Cervera till en av Sveriges bästa omnikanal och e-handlare, och är författare till boken ”En djävel på e-handel”. Mats&Axel har de senaste åren etablerat sig som några av de mest innovativa och underhållande experterna inom nordisk e-handel. Tack vare sina scenframträdanden och populära videokanal är de mycket eftertraktade som gästföreläsare och inspiratörer. Missa inte denna supergrupp på D-Congress den 7:e mars!

Mats Fischerström

Mats Fischerström är tillsammans med Axel Lindgren e-handelsevangelist på nShift. Mats Fischerström har en 25-årig karriär inom mjukvara och consulting och är expert på hur man använder innovativt tänkande och nyskapande tekniska lösningar inom e-handel. Han är tillsammans med Axel Lindgren flitigt anlitad som inspiratör, föredragshållare och problemlösare inom e-handel. Under namnet “Mats&Axel” driver de också Nordens största videokanal inom e-handel.

Mats LinkedIn

Axel Lindgren

Axel har de senaste åren etablerat sig som en av de mest innovativa och underhållande experterna inom nordisk e-handel. Tack vare sina scenframträdanden och populära videokanal är han mycket eftertraktad som föreläsare och inspiratör både i Sverige och internationellt. Med en bakgrund från bland annat e-handelslogistik, teknik och affärsutveckling hjälper han e-handlare, transportörer och andra branschaktörer med kundresa och leveransupplevelse.

Axel LinkedIn

D-Congress 2024

MARCH 6-7

Innovation for Impact

TICKET RELEASE DECEMBER 4

TICKETS D-CONGRESS

March 6 and 7

4.950 SEK

Sold-out

March 7

3.950 SEK

Sold-out

March 6 and 7

8.450 SEK

Sold-out

March 7

7.450 SEK

Sold-out

All prices are exclusive of VAT

 • MARCH 6
 • Access to all seminars
 • Afternoon fika
 • Mingle and bar in SH-Lounge
 • MARCH 7
 • Access to all seminars
 • Access to the exhibition and business partners
 • Book meetings with other participants
 • Morning fika
 • Lunch
 • Afternoon fika
 • After work