Mårten Sondell

H&M Group

Logistics Innovation Manager

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Scen: Scen E3
Cross-border e-com
16:30-17:30 - 6 mars
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2024-03-06 16:30:002024-03-06 17:30:00Europe/StockholmH&M Group - Mårten SondellFramtidens hållbara e-handelsleveranserCross-border e-comSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Under ledning av Arne B Andersson från Svensk Handel och Josephine Darlington från ASTER presenteras flera samtal på temat hållbara e-handelsleveranser. Vilken betydelse har e-handeln för den gröna omställningen? Hur kan vi hjälpa konsumenter att välja den mest hållbara kanalen? Vilken betydelse har hållbarhetsmärkningar för att nå en mer hållbar e-handel? Och hur uppnår vi en logistik som är både ekonomisk, ekologisk och social hållbar i omställningen till cirkulära affärsmodeller?

Mårten Sondell

Mårten Sondell har i sin roll som H&M Group Logistics Innovation Manager, huvudfokus på att identifiera och etablera nya disruptiva förmågor och modeller för att uppnå en mer digital, flexibel, träffsäker och hållbar logistik- och kundupplevelse vilket fångas genom en snabb, prototypbaserad innovationsprocess. Mårten har tidigare jobbat i roller som operativ logistikchef inom retail och distribution men även som IT/Managementkonsult inom bland annat e-handel och SCM.

LinkedIn