Linda U Johansson

Swedish Metaverse Center

Founder and CEO

E-handeln har misslyckats - nu kommer Immersive Commerce!

Scen: Scen E3
Cross-border e-com
13:30-14:00 - 6 mars
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2024-03-06 13:30:002024-03-06 14:00:00Europe/StockholmSwedish Metaverse Center - Linda U JohanssonE-handeln har misslyckats - nu kommer Immersive Commerce! Cross-border e-comSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

E-handeln har misslyckats – nu kommer Immersive Commerce!

Upptäck hur Immersive Commerce kan revolutionera retail och ehandeln. Lär dig hur VR, AR och andra teknologier skapar en helt ny dimension av kundupplevelser och möjligheter att öka försäljningen. Lär dig om virtuella butiker, produktanpassning och interaktiva betalningslösningar. Linda U Johansson har skrivit Sveriges första bok om Metaverse och med mängder av exempel så visar hon vad Immersive Commerce är idag och vad det kommer innebära för oss i framtiden.

Linda U Johansson

Linda U Johansson, en futurist och föreläsare med 25 års erfarenhet från ledande befattningar inom IT och ehandel. Linda har skrivit boken Metaverse Mayhem – den första svenska boken om Metaverse: en oumbärlig guide för alla företag som vill säkerställa sin överlevnad och framgång i framtidens Immersive Commerce.

LinkedIn