Kristina Wärmare

NetOnNet

PR- & kommunikationschef, hållbarhetsansvarig

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Scen: Scen E3
Cross-border e-com
16:30-17:30 - 6 mars
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2024-03-06 16:30:002024-03-06 17:30:00Europe/StockholmNetOnNet - Kristina WärmareFramtidens hållbara e-handelsleveranserCross-border e-comSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Under ledning av Arne B Andersson från Svensk Handel och Josephine Darlington från ASTER presenteras flera samtal på temat hållbara e-handelsleveranser. Vilken betydelse har e-handeln för den gröna omställningen? Hur kan vi hjälpa konsumenter att välja den mest hållbara kanalen? Vilken betydelse har hållbarhetsmärkningar för att nå en mer hållbar e-handel? Och hur uppnår vi en logistik som är både ekonomisk, ekologisk och social hållbar i omställningen till cirkulära affärsmodeller?

Kristina Wärmare

Kristina Wärmare är sedan 2019 PR- & kommunikationschef samt hållbarhetsansvarig på NetOnNet, den svenska e-handelspionjären. Sedan 2022 är NetOnNet del av Komplett Group, Nordens största e-handlare, och de senaste åren har Kristina intensivt kastat sig in i arbetet med att föra fram NetOnNets och Komplett Groups gemensamma ESG-agenda. Kristina har i sitt bagage bred erfarenhet som har färgat av sig på hennes arbete inom PR & kommunikation, marknadsföring, försäljning och hållbarhet, både inom B2B och B2C. Med bakgrund inom bland annat radio kan hon konsten att kommunicera – och delar gärna med sig av sin syn på ämnen som hållbarhet, kommunikation och retail.

LinkedIn