Josephine Darlington
Josephine Darlington

ASTER (Alliance for Sustainable E-commerce)

Head of ASTER

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Scen: Scen E3
Cross-border e-com
16:30-17:30 - 6 mars
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2024-03-06 16:30:002024-03-06 17:30:00Europe/StockholmASTER (Alliance for Sustainable E-commerce) - Josephine DarlingtonFramtidens hållbara e-handelsleveranserCross-border e-comSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Under ledning av Arne B Andersson från Svensk Handel och Josephine Darlington från ASTER presenteras flera samtal på temat hållbara e-handelsleveranser. Vilken betydelse har e-handeln för den gröna omställningen? Hur kan vi hjälpa konsumenter att välja den mest hållbara kanalen? Vilken betydelse har hållbarhetsmärkningar för att nå en mer hållbar e-handel? Och hur uppnår vi en logistik som är både ekonomisk, ekologisk och social hållbar i omställningen till cirkulära affärsmodeller?

Josephine Darlington

Josephine har under flera år aktivt bidragit till det svenska innovationssystemet inom olika områden, såsom projektledning i relation till digitalisering, logistik och e-handel. Hon har även varit programkoordinator för Svenska Innovationsprogrammet Drive Sweden. Från augusti 2021 är hon ansvarig för ASTER, ett statligt finansierat innovationsprogram fokuserat på att omvandla det svenska e-handelssystemet till att bli effektivt, konkurrenskraftigt och hållbart. ASTER finansierar mindre innovationsprojekt, stödjer utvecklingen av nya projekt och vid behov projektleder dessa.

LinkedIn