Christoffer Andersson
Christoffer Andersson

Apoteket AB

Apoteket ansvarig Logistik

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Scen: Scen E3
Cross-border e-com
16:30-17:30 - 6 mars
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2024-03-06 16:30:002024-03-06 17:30:00Europe/StockholmApoteket AB - Christoffer AnderssonFramtidens hållbara e-handelsleveranserCross-border e-comSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Framtidens hållbara e-handelsleveranser

Under ledning av Arne B Andersson från Svensk Handel och Josephine Darlington från ASTER presenteras flera samtal på temat hållbara e-handelsleveranser. Vilken betydelse har e-handeln för den gröna omställningen? Hur kan vi hjälpa konsumenter att välja den mest hållbara kanalen? Vilken betydelse har hållbarhetsmärkningar för att nå en mer hållbar e-handel? Och hur uppnår vi en logistik som är både ekonomisk, ekologisk och social hållbar i omställningen till cirkulära affärsmodeller?

Christoffer Andersson

Med över 10 års erfarenhet av logistik är Christoffer Andersson en expert på att effektivisera och utveckla leveranskedjor. Han är en driven och resultatinriktad ledare med ett starkt fokus på kundnytta. I sin roll som logistikchef på Apoteket AB ansvarar Christoffer för företagets logistikverksamhet, lager, transport och distribution. Han har ett brett ansvarsområde som sträcker sig från apotekens butiker till e-handeln.

Christoffer är en analytisk tänkare med en passion för data. Han har en gedigen erfarenhet av att använda data för att förbättra logistikprocesser. Han är också en skicklig förhandlare och har ett starkt nätverk inom branschen.

Under de senaste 5 åren har Christoffer fokuserat på att utveckla Apotekets logistikverksamhet. Han har lett arbetet med att integrera företagets e-handel och butiker, vilket har resulterat i en mer sömlös upplevelse för kunderna. Han har också utvecklat nya logistiklösningar som har gjort det möjligt för Apoteket att leverera snabbare och mer effektivt.

Christoffer är en uppskattad ledare som är känd för sin förmåga att motivera och inspirera sina medarbetare. Han är också en aktiv medlem i branschorganisationer och är ofta anlitad som talare.

  • Ledde arbetet med att integrera Apotekets e-handel och butiker, vilket resulterade i en ökning av e-handelsförsäljningen.
  • Utvecklade en ny logistiklösning som minskade transportkostnaderna.
  • Ledde ett projekt som ledde till en minskning av lagernivåerna.

LinkedIn