Ville Kangasmuukko Nordström
Ville Kangasmuukko Nordström

Bubbleroom

CEO

Detaljhandelspodden: Expansion via marknadsplatser som en del i kanalstrategin

Scen: Scen E-hallen
D-Talks
13:00-13:50 - 9 mars
Gå till Scen E-hallen
Lägg till i kalender2023-03-09 13:00:002023-03-09 13:50:00Europe/StockholmBubbleroom - Ville Kangasmuukko NordströmDetaljhandelspodden: Expansion via marknadsplatser som en del i kanalstrategin D-TalksSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Detaljhandelspodden: Expansion via marknadsplatser som en del i kanalstrategin

Bubbleroom och Didriksons finns på 10 respektive 25 olika marknader och en del av strategin har varit att växa via marknadsplatser. Petra Sabo, Chief Commercial Officer på Didriksons och Ville Kangasmuukko Nordström, vd för Bubbleroom beskriver hur de arbetar med Marknadsplatser i sin expansionsstrategi. Hur hanterar de datan som genereras via andra kanaler än den egna? Vilken roll spelar den egna sajten i förhållande till marknadsplatsen och hur behåller man kundrelationen? Välkommen till poddscenen och öka kunskapen om hur ditt företag kan nå en större marknad.

Samtalet leds av Magnus Ohlsson och Jonas Arnberg från Detaljhandelspodden.

Ville Kangasmuukko Nordström

Ville Kangasmuukko Nordström är utbildad civilekonom och har arbetat som VD på Bubbleroom sedan 2015. Dessförinnan arbetade han på H&M under nio år, där han haft befattningar inom controlling, expansion och digital affärsutveckling.

LinkedIn