Omid Ghanbari

Matspar.se

CEO & Co-Founder

I samarbete med: HUI

Grocery Transformation: Framgångsfaktorer för framtidens dagligvaruhandel

Scen: Scen E3
Cross-border e-com
13:30-14:20 - 9 mars
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2023-03-09 13:30:002023-03-09 14:20:00Europe/StockholmMatspar.se - Omid GhanbariGrocery Transformation: Framgångsfaktorer för framtidens dagligvaruhandelCross-border e-comSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Grocery Transformation: Framgångsfaktorer för framtidens dagligvaruhandel

Hur, var och när och på vilket sätt kommer vi handla dagligvaror framöver? Hur bör detaljhandelskedjorna möta och förhålla sig till de förändrade behov och driverkrafter som dagens och morgondagens konsumenter har? Samhället förändras i snabb takt. Digitalisering, hållbarhet och geopolitiska utmaningar är några av de faktorer som skapar nya förutsättningar. Nya sätt att jobba och leva våra liv är andra. Hur kommer morgondagens butik se ut och vilka är framgångsfaktorerna på en förändrad marknad?

Presenteras I samarbete med HUI

Omid Ghanbari

Omid har en bakgrund inom finans innan han under 2015 var med och grundade jämförelseplattformen Matspar.se där han också tog position som VD. Målet med jämförelseplattformen är att hjälpa konsumenter att göra medvetna matinköp. Plattformen har också en viktig funktion då den föder retailers och leverantörsvarumärken med värdefull data som är unik för branschen. Vidare har han investerat och agerat som rådgivare i ett flertal bolag med fokus på affärsutveckling och exekvering.

Linkedin