Fredrik Uhrbom

Coop Sverige

Director Sales & marketing

I samarbete med: HUI

Grocery Transformation: Framgångsfaktorer för framtidens dagligvaruhandel

Scen: Scen E3
Cross-border e-com
13:30-14:20 - 9 mars
Gå till Scen E3
Lägg till i kalender2023-03-09 13:30:002023-03-09 14:20:00Europe/StockholmCoop Sverige - Fredrik UhrbomGrocery Transformation: Framgångsfaktorer för framtidens dagligvaruhandelCross-border e-comSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Grocery Transformation: Framgångsfaktorer för framtidens dagligvaruhandel

Hur, var och när och på vilket sätt kommer vi handla dagligvaror framöver? Hur bör detaljhandelskedjorna möta och förhålla sig till de förändrade behov och driverkrafter som dagens och morgondagens konsumenter har? Samhället förändras i snabb takt. Digitalisering, hållbarhet och geopolitiska utmaningar är några av de faktorer som skapar nya förutsättningar. Nya sätt att jobba och leva våra liv är andra. Hur kommer morgondagens butik se ut och vilka är framgångsfaktorerna på en förändrad marknad?

Presenteras I samarbete med HUI

Fredrik Uhrbom

Fredrik Uhrbom har en bakgrund från både detaljhandelsledet, dagligvaror och sällanköp, samt leverantörsledet inom verktygsindustrin där han suttit i företagsledningen för en rad klassiska svenska bolag med starka varumärken som bla Clas Ohlson och Hultafors Gruppen. Sedan 2021 sitter Fredrik i företagsledningen på Coop Sverige AB med ansvaret för Försäljning & Marknadsfrågor.

Linkedin