Arash Gilan
Arash Gilan

VD-podden

Programledare

Livepodd: VD-podden möter Freddy Sobin

Scen: Scen E-hallen
D-Talks
10:30-11:20
Gå till Scen E-hallen
Lägg till i kalender2023-03-09 10:30:002023-03-09 11:20:00Europe/StockholmVD-podden - Arash GilanLivepodd: VD-podden möter Freddy Sobin D-TalksSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Livepodd: VD-podden möter Freddy Sobin

I VD-podden utforskar Viva Medias vd Arash Gilan alla delar av bolagsbyggande tillsammans med framstående ledare, chefer och experter i affärsvärlden för att utvecklas som chef.

Freddy Sobin har varit vd för skönhetskedjan Kicks Group sedan 2018, och inom kort tillträder han som koncernchef för XXL Group. Han var med och byggde upp Tretti.se och har tidigare varit VD för Consortio Fashion Group. Tidigare och nuvarande stryrelseuppdrag  inkluderar LensOn, Outnorth, Skincity, Bubbleroom och Salling Group och intresse/branschorganisationer som Svensk Digital Handel, Svensk Handel och Svenskt Näringsliv.

Arash Gilan

Arash Gilan är vd och medgrundare av marknadsföringsbyrån Viva Media som genom åren har hjälpt hundratals e-handlare till framgång. Han är författare till tre böcker. Nyligen släpptes hans senaste bok “En djävel på e-handel” som han har skrivit tillsammans med Nic Staeger. Arash skriver också sen en tid tillbaka regelbundet krönikor om samtidens och framtidens digitala fenomen för bland annat Resumé och Breakit. Arash är en uppskattad talare nationellt och internationellt, och driver den vällyssnade VD-podden där han samtalar med experter och ledare kring allt som berör bolagsbygge.

LinkedIn