Anton Johansson
Anton Johansson

Grebban

CEO & Founder

Presenteras av: Storm Commerce/Jetshop

Att bygga för miljardomsättning

Att bygga för miljardomsättning

ZOO.se driver försäljning mot husdjursägare via butiker och en egen e-handel med en total omsättning idag på strax under en halv miljard. Med delvis ny ledning och utökad ägargrupp, som inkluderar eEquity sedan december 2021, har de våren 2022 påbörjat arbetet med att bygga en helt ny teknisk arkitektur som ska möjliggöra stark tillväxt, hög varumärkeskännedom och en branschledande kundupplevelse med målet satt på en fyrdubblad omsättning inom lika många år.

I en unik och agil projektorganisation med såväl intern kompetens som nyckelpersoner från Grebban, Storm Commerce och ett antal specialiserade partnerbolag har de satt ihop ett team som på ett gränsöverskridande sätt bygger en modern skalbar digital first set up med stor flexibilitet för att möjliggöra nästa steg för ZOO.se såväl online som i butik.

I en spännande paneldiskussion, som leds av Anton Johansson, CEO på Grebban, diskuterar Christer Åberg, CEO på ZOO.se, Michael Hallberg, Co-founder på Storm Commerce och Alexandra Severin från eEquity hur du bäst bygger för tillväxt i det digitala landskapet och potentialen i att hitta balansen mellan egen organisation och strategiska samarbeten i en avancerad teknisk struktur för att snabbast nå högt satta mål i bransch i ständig förändring.
Anton Johansson är en av Sveriges mest eftertraktade experter på e-handel och DTC. Han är grundare och vd på e-handelsbyrån Grebban, investerare, senior rådgivare och uppskattad föreläsare- och kursledare.

LinkedIn