Per Schlingmann

Författare I Rådgivare I Föreläsare

Momentum - världen förändras, gör du?

Scen: Kongresshallen
Innovation for Impact
13:15-13:45 - 8 mars
Gå till Kongresshallen
Lägg till i kalender2023-03-08 13:15:002023-03-08 13:45:00Europe/StockholmPer SchlingmannMomentum - världen förändras, gör du?Innovation for ImpactSvensk Digital Handelnoreply@dhandel.seevent

Momentum – världen förändras, gör du?

Världen frigör sig från en årslång dvala, en paus. Hur kommer din organisation att hantera återgången? Hur hittar man tillbaka till sin position – eller finner en ny – när man kastats in i framtiden? Hur hittar ditt företag kommunikationen och rösten som leder till framgång?

Per Schlingmann

Per Schlingmann är en av Skandinaviens mest framgångsrika talare, kommunikatörer och strateger. Med en enastående kombination av att leda genom radikal förändring och att utveckla nya sätt att kommunicera på navigerar Per sina lyssnare genom framtiden. Han ger centrala insikter om strategisk kommunikation, branding, konsumentbeteenden, företagskultur med mera till sin publik.

Schlingmann är både ett inflytelserikt namn inom politiken såväl som näringslivet. Under 00- och 10-talets valkampanjer var Per ett av huvudnamnen bakom förnyandet av Moderaterna som anses vara en av anledningarna till deras valsegrar. Hans sätt att synas och utmärka sig har lett till utmärkelser som Sveriges Superkommunikatörer.

Per Schlingmann har tillsammans med Kjell A. Nordström skrivit bästsäljarna Urban Express (2014) och nu senast Corona Express (2021). Med sin nya bok Momentum tar de grepp på hur kriser, pandemin och kriget i Ukraina påverkar samhälle, arbetsliv och politik.

LinkedIn